Найбільша страхова виплата Колоннейд Україна

Минулого місяця нашою компанією було здійснено виплату заключної частини страхового відшкодування по випадку пожежі на заводі компанії Biopharma в м. Біла Церква 25 Вересня 2017 року. Як лідером (більше 80% врегульованого збитку) компанією було організовано повний процес експертного супроводу процесу відновлення майна та оцінки збитків із залученням компанії ТОВ «Інтертехсервіс», що є агентом міжнародних аджастерських мереж WC Webster та Crawford. Розрахунок втрат по розділу Перерви в виробництві проводився представником спеціалізованого підрозділу Crawford (Нідерланди), в тому числі на основі даних аудиторської перевірки компанії «Консультант».

Пожежею було знищено частину будівлі складу зберігання сировини, готову продукцію та обладнання.

В результаті відновлювальних робіт було повністю відбудовано частину будівлі складу, оновлено знищене та пошкоджене обладнання, та відшкодовано вартість втраченої сировини та готової продукції. Загальна вартість відшкодування майнового збитку склала близько 95 млн. грн., виплата щодо фінансових втрат клієнта спричинених перервою в виробництві - близько 24 млн. грн.

Ми хотіли б, також, відмітити злагоджену роботу клієнта, страхового брокера «Дорада», експертів та співстраховиків - компанію «Універсальна» та «Арсенал Страхування» в процесі врегулювання випадку.

Значні збитки, в основній частині відшкодовуються перестраховиками. В даному випадку згідно умов чинного договору облігаторного перестрахування Колоннейд Україна, більше 80 млн. грн. було сплачено такими відомими міжнародними перестраховими холдингами та компаніями як SwissRe, SCOR, R+V, Hannover Re та інші.